За сприяння Волинської єпархії у Луцьку відбувся ІІІ фестиваль «Особлива дитина – особливий талант»

4 грудня 2017 року у луцькому Палаці культури тривав Третій фестиваль «Особлива дитина – особливий талант». Концерт зібрав глядачів, котрі підтримують своєю увагою та допомогою дітей з різними особливостями розвитку, адже саме їхні виступи склали програму заходу.

Фестиваль був організований Відділом у справах молоді Волинської єпархії УПЦ. Гостей та учасників вітали православні священнослужителі: голова молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський), голова просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук, голова відділу у справах сім’ї протоієрей Петро Базюк.

Свою творчу майстерність продемонстрували молоді люди та малеча, котрим зазвичай важче співати й танцювати, аніж більшості їхніх підлітків. До участі у фестивалі долучились ГО «Янголята», що опікується дітьми з аутизмом, об’єднання «Повір у себе», що допомагає людям з психофізичними особливостями, учасники з синдромом Дауна, підопічні Волинського обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» та ГО «Центр розвитку дитини «Розмовляйко».

Цей фестиваль допомагає людям з особливими потребами розкрити свої творчі здібності, реалізувати свій світогляд, досягнути мрій та соціалізуватись.

Переглядів: 333

 
 
 
Перейти до панелі інструментів