Молодіжний відділ єпархії запрошує відвідати фестиваль талановитих людей з особливими потребами

4 грудня 2017 року о 17:00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться Третій фестиваль «Особлива людина – особливий талант», у якому візьмуть участь діти, котрі успішно долають певні фізичні та розумові ускладнення у розвитку. Захід організований з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла силами єпархіального відділу у справах молоді.

Як повідомляє голова відділу ієромонах Ілля (Вишневський), фестиваль відкриється святковим концертом за участю дітей з особливими потребами. Це юнаки та дівчата з синдромом Дауна, а також діти представників ГО «Янголята», у чиїх сім’ях виховують малечу з аутизмом. Крім них, до концерту долучились діти об’єднання «Повір у себе», у котрому спільно працюють батьки дітей з психофізичними ускладненнями розвитку, та представники Волинського обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя». Разом з тим до фестивлю долучились представники громадської організації “Центр розвитку дитини Розмовляйко”.

Після виступів діток запланована сценічна розвага, майстер-класи та солодкі подарунки.

Мета фестивалю – допомогти реалізувати свої творчі здібності дітям, котрим через їхній специфічний розвиток може бути складно досягти таких здобутків, як їхнім здоровим ровесникам. Але ці люди теж прагнуть бути корисними, вони мають свій унікальний світогляд, навички, мрії, вони є щирими і талановитими.

Переглядів: 78

 
 
 
Перейти до панелі інструментів