Клірик Волинської єпархії УПЦ взяв участь у роботі конференції православного тюремного духовенства у Приморську

Протягом 3-5 жовтня 2017 року, з благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у місті Приморську Запорізької області тривала конференція тюремного духовенства. Йшлося про те, як Церква взаємодіє та веде пастирську роботу з кримінально-виконавчою службою. Як повідомляє сайт Свято-Покровського храму селища Цумань з посиланням на Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, з благословення керуючого Волинською єпархією Преосвященнішого Нафанаїла, у форумі взяв участь настоятель цієї парафії протоієрей Михаїл Кулакевич.

Організатором зборів виступив Синодальний відділ УПЦ у справах пастирської опіки пенітенціарної (тюремної) системи на чолі з протоієреєм Віктором Яценком.

Після молебню з проханнями про стражденних та відновлення справедливості, учасників конференції привітав керуючий єпархією єпископ Бердянський і Приморський Єфрем. У роботі духовенства були обговорені проблеми пастирської роботи у пенітенціарних закладах.

Духовенство також відвідало Бердянську виправну колонію № 77, щоб поспілкуватись з персоналом та ув’язненими та підтримати їх молитвословами та подарунками.

 

Переглядів: 234

 
 
 
Перейти до панелі інструментів