Православна молодь Бориспільської єпархії відвідала Луцьк

15-16 серпня, з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія та на запрошення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, православна молодь Київщини (Бориспільська єпархія) відвідала Волинську єпархію УПЦ. Кількадесят молодих людей з Київської області разом з їхніми духівниками гостювали у Волинській духовній семінарії.

В часі першого дня зустрічі молоді люди взяли участь в екскурсії містом Луцьком. Гості з Київщини побували в Замку Любарта та Музеї Волинської ікони. Наступного дня для бориспільської молодіжки було організовано зустріч з їхніми однолітками, які також є членами православних молодіжок Волинської єпархії УПЦ.

Православна молодь мала змогу поспілкуватись та обмінятись досвідом діяльності. До слова, одним з ідейних натхненників по роботі з молоддю у Бориспільській єпархії УПЦ є випускник Волинької духовної семінарії священик Іван Омельчук. Таким чином в отця Івана з’явилась змога поринути у спогади про студентські роки, якими він охоче ділився з учасниками зустрічі. 

Переглядів: 182

 
 
 
Перейти до панелі інструментів