Тисячі вірян та хресна хода: Волинська єпархія УПЦ зустріла чудотворну Касперівську ікону Божої Матері

2 липня 2017 року віряни та духовенство Волинської єпархії з урочистою молитвою зустріли чудотворний Касперівський образ Божої Матері, який протягом цього тижня перебуватиме у храмах міст і сіл Волині. На в’їзді в обласний центр, з якого розпочалося перебування ікони у Волинській єпархії, святиню зустрічали тисячі людей. Від кільця перед вулицею Рівненською та до собору Всіх святих землі Волинської ікону супроводила хресна хода, котру очолив керуючий єпархією Преосвященніший Нафанаїл, єпископ Волинський і Луцький.

Разом з владикою чудотворну ікону, яку привезли на Волинь з Одеси, супроводили десятки священнослужителів та величезна кількість вірян, які протягом всього шляху хресної ходи підходили до святині, залишали громадський транспорт та виходили з автомобілів, щоб приклонитись до найвідомішого чудотворного образу Півдня України.

Касперівську ікону розташували у кафедральному соборі Всіх святих землі Волинської, де вона буде у цілодобовому доступі для лучан та гостей міста.

О першій годині ночі з неділі на понеділок та о 6 годині ранку 3 липня буде відслужена Божественна літургія. Далі святиню повезуть за затвердженим маршрутом перебування в інші благочиння Волинської єпархії УПЦ.

Переглядів: 2034

 
 
 
Перейти до панелі інструментів