У Луцьку відбувся фестиваль духовної пісні «Волинський Благовіст»

11 червня у Луцьку тривав VII Всеукраїнський благодійний фестиваль духовної пісні «Волинський благовіст», який без перебільшень став одним з найбільш грандіозних дійств цього року. Свідченням цього стали глядацькі ряди Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру, на яких важко було побачити вільні місця, значна сума зібраних на концерті благодійних коштів та вдячні відгуки від учасників та гостей фестивалю.

Організатори дійства, представники Волинської єпархії УПЦ, висловлюють, у свою чергу, вдячність усім небайдужим, хто долучився до збору благодійної допомоги на святі духовного співу, усім гостям, котрі підтримали захід своєю присутністю, учасникам та партнерам.

Цього вечора у глядацькій залі люди чекали на три головні подарунки фестивальної програми. Першим став виступ камерного оркестру «Кантабіле», котрий дарує слухачам насолоду справжньої класичної музики. Другим анонсованим сюрпризом стала участь державного академічного Волинського народного хору.

На завершення волиняни мали змогу почути виступ переможця цьогорічного телевізійного шоу «Голос країни» протоієрея Олександра Клименка. Він же цього дня побував в ефірі радіопрограми «Духовні бесіди», під час котрої йшлося про масштабне соціальне служіння Української Православної Церкви.

«Одна з найвеличніших подій року», – таким враженням однією з перших поділилась на сторінці голови просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ протоієрея Валентина Марчука гостя фестивалю, прес-секретарка патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук. Вона подякувала організаторам від імені колег, у тому числі, і за пожертви для волонтерського руху «Меценати для солдата».

Адже головна мета «Волинського Благовісту» – не лише подарувати глядачам та учасникам побути кілька годин в атмосфері піднесеного духовного співу, а й зібрати посильну допомогу для нужденних та знедолених. Ті, хто ще не мав змоги долучитись до збору благодійних коштів, ще можуть зробити це шляхом перерахунку на створений для цього банківський рахунок –

ПАТ “Укрсоцбанк”, МФО 300023, р/р 26003010725937.

Переглядів: 962

 
 
 
Перейти до панелі інструментів