Священики Колківського благочиння допомогли відновити ліс

19 настоятелів храмів УПЦ Колківського благочиння Волинської єпархії допомогли працівникам лісової охорони місцевого лісництва посадити ліс. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

За згодою та безпосередньою участю благочинного УПЦ протоієрея Петра Бугайчука, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, у Колківському лісництві посадили лісові культури. Захід тривав у рамках екологічної акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Роботу розпочали з молитви. Після звернення до Господа директор ДП «Колківське лісове господарство» Олександр Чернишен провів інструктаж. Священики з лісівниками працювали кілька годин без зупинки на відпочинок, і у результаті на площі 1,8 га з’явилось близько 14 тисяч сіянців сосни.

Акція, що є символічним, відбулась у період, коли православні християни проживають свою духовну весну, очікуючи на свято Воскресіння Христового.

Кошти, що будуть зароблені посадкою культур, підуть для підтримки православного дитячого табору «Джерело», котрий діє у Колківському благочинні.

Переглядів: 338

 
 
 
Перейти до панелі інструментів