Різдвяні колядки – для колективу Луцької міської ради і Волинської обласної клінічної лікарні

З благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла священнослужителі єпархії  різдвяними колядками привітали колективи Луцької міської ради і Волинської обласної клінічної лікарні.

Вітали і колядували секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук, благочинний Луцького міського округу  протоієрей Володимир Літвенчук, архімандрит Афанасій, ректор Волинської духовної семінарії протоієрей Рустик Капауз, голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук, ієромонах Паїсій.

Різдвяні піснеспіви та популярні волинські колядки виконав і хор студентів Волинської духовної семінарії під керівництвом протоієрея Петра Муляра. Такі традиційні щорічні вітання вже чекають у цих колективах.

У Луцькій міській раді перший заступник міського голови Тарас Яковлєв подякував священнослужителям єпархії за натхненне вітання, і принагідно підтвердив, що співпраця з Волинською єпархією Української Православної Церкви  буде продовжена міською радою і надалі.

У Волинській обласній клінічній лікарні після колядування і привітань до священнослужителів Волинської єпархії звернувся від імені колективу  головний лікар Іван Миколайович Сидор.

Він передав запрошення керуючому Волинською єпархією УПЦ єпископу Волинському і Луцькому Нафанаїлу відвідати лікарню з  пастирським візитом, відслужити тут молебень за здоров’я пацієнтів та працівників закладу на славу Божу.

 

 

Переглядів: 76

 
 
 
Перейти до панелі інструментів