Священики та молодь Волинської єпархії взяли участь у фестивалі «Різдвяний вертеп» у СНУ ім. Лесі Українки

З 19 грудня 2016 року по 19 січня 2017 року перед головним корпусом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувається фестиваль «Різдвяний вертеп». У програмі фестивалю – виступи творчих колективів університету і факультету мистецтв, благодійні ярмарки та інші культурно-мистецькі заходи партнерів фестивалю.

22 грудня, з благословення єпископа Волинського и Луцького Нафанаїла, до чергового дійства у рамках місячного фестивалю долучилися священнослужителі Волинської єпархії, студенти ВДС та молодіжний хор «Уміленіє».

Секретар і речник Волинської єпархії протоієреї Миколай Бондарук і Валентин Марчук переказали благословення і вітання від єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла та привітали присутніх із прийдешніми Різдвом Христовим і Новим роком.

Хор студентів ВДС під керівництвом протоієрея Петра Муляра та молодіжний хор Свято-Пантелеімонівського храму Луцька «Уміленіє» під керівництвом Юлії Масленнікової майстерно виконали кілька духовних піснеспівів. До слова, серед учасників хору «Уміленіє» є і студенти СНУ ім. Лесі Українки.

 

Переглядів: 19

 
 
 
Перейти до панелі інструментів