У храмах Волинської єпархії звершили заупокійну молитву за жертв голодомору

????????????????????????????????????

У суботу, 26 листопада, в Україні вшановували пам’ять жертв голодоморів і політичних репресій. Це вшанування відбувається щороку в четверту суботу листопада і приурочене воно до скорботної дати – пам’яті про голодомор 1932-33 років. Цей злочин, скоєний сталінським режимом, був справжнім геноцидом українського народу, і належить до найстрашніших злодіянь у історії людства. Метою, яку ставила перед собою безбожна влада було знищення українського селянства, і однією з причин, яка спонукала керівництво СРСР піти на цей крок було і те, що українські селяни, попри страшні гоніння на Церкву,  берегли святу Православну віру.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в усіх храмах і монастирях нашої Церкви цього дня була піднесена сугуба молитва за спокій душ усіх невинно загиблих під час  голодоморів та політичних репресій.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, сугуба заупокійна молитва була піднесена у храмах і монастирях Волинської єпархії.

Переглядів: 18

 
 
 
Перейти до панелі інструментів