Відбулася чергова традиційна зустріч православної молоді

20 жовтня в приміщенні духовної семінарії відбулася чергова традиційна зустріч православної молоді братства ім. прп. Николи Святоші і священника Олександра.

Було досить багато бажаючих почути від духовного наставника лекцію на тему «Актуальність Божого Слова в наші дні». Саме в такому невимушеному спілкуванні з однолітками, друзями і пастирями відкриваються євангельські істини. Одна з них полягає в тому, що необхідно виконувати волю Отця нашого, а також щодня запитувати себе, що ми можемо зробити доброго і корисного для ближнього свого. Бог обов’язково дасть на це відповідь.

Після лекції пролунала цікава розповідь про поїздку паломників на гору Афон. Волонтер Ігор і батюшка повідали учасникам зустрічі про те, як живуть монахи в Греції; Поділилися своїми незабутніми враженнями від поїздки. Було переглянули багато світлин, на яких показана неймовірна краса Афонської Святої Землі.

Після інтелектуальної насиченої бесіди, пройшла друга (смачна) частина зустрічі. З радістю привітали молодят Женю і Олексія з одруженням.

На столі були, за доброю традицією: чай, коровай, торт. Обговорили організаційні питання пов’язані з проведенням 26-27 жовтня – дня пам’яті покровителя Товариства. Надіючись на Божу допомогу, уся молодь активно готується до свята!

Переглядів: 14

 
 
 
Перейти до панелі інструментів