Священнослужителі Волинської єпархії взяли участь у фестивалі «Молодь за здоровий спосіб життя»

«Молодь за здоровий спосіб життя» – фестиваль під такою назвою відбувся 13 вересня у Луцьку.

Спортивний захід, організований в рамках Олімпійського тижня КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відбувся на спортивному майданчику прибудинкової території по вулиці Київський майдан, 1.

До його проведення долучилися спортивні організації та ДЮСШ Луцька та Волинської області. З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, участь в акції взяло   також Волинське православне братство тверезості  ім. святого праведного Іоанна Кронштадського, зокрема, його голова протоієрей Степан Ярема та преставник протоієрей Олександр Білінський.

Участь у дійстві взяла і учасниця цьогорічних літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Ірина Климець. Варто зауважити, що серед глядачів більшість склали саме молоді люди.

«Це дуже добре, що у нас організовуються такі заходи, адже хотілося щоби молодь вела здоровий спосіб життя, займалася спортом», – сказала Ірина Климець у коментарі.

«Спорт – це прекрасна альтернатива тому негативу, що нас оточує, я маю на увазі шкідливі звички», – додав голова Волинського православного братства тверезості ім. святого праведного Іоанна Кронштадського протоієрей Степан Ярема.

У ході заходу відбулися показові виступи юних любителів таких видів спорту як таеквон-до, спортивний бальний танець, самбо та тхеквондо. Як зауважив президент Волинської федерації теаквон-до Олександр Кінах, це бойове мистецтво включає у собі не тільки прийоми єдиноборства, тут є і елементи легкої атлетики, вміння володіти собою та навіть правильно дихати.

Після показових виступів на спортмайданчику, присутні також могли побачити майстерність молодих поціновувачів такого виду спорту як воркаут. Хлопці продемонстрували кілька артистично виконаних номерів на турніках.

Переглядів: 11

 
 
 
Перейти до панелі інструментів