Сину священнослужителя потрібна допомога

Семирічний син священнослужителя – Журавель Кирил срочно потребує госпіталізаціїї та лікування за кордоном!

Діагноз Кирила: Гліома стовбура головного мозку. Гліома стовбура головного мозку. Гліома – найпоширеніший тип пухлиноподібних новоутворень в головному мозку людини.

Вартість лікування 50000 тисяч доларів США.

Номер рахунку 5168 0011 8854 9211 Альфа банк

Контактний номер: 050-525-47-98 священик Максим Журавель – батько.

Повний діагноз: Гліома стовбура головного мозку. Гліома стовбура головного мозку Гліома – найпоширеніший тип пухлиноподібних новоутворень в головному мозку людини. Клітини, що їх формують, що відбуваються безпосередньо з тканин мозку. Особливістю гліом є різноманітність форм, структури, розмірів. Так, гліома стовбура головного мозку зазвичай має дифузну форму. Виникає в тій частині, де головний мозок з’єднується зі спинним мозком. Цей анатомічний відділ грає одну з головних ролей в роботі організму. В ньому зосереджені нервові центри, від яких залежить серцебиття, дихання, рухова активність, інші важливі функції.

Найстрашніше, що даний тип онкологічного захворювання найбільше вражає дітей 3-10-річного віку і може мати низьку, середню і високу ступінь злоякісності.

Ця форма раку у дітей займає третє місце по частоті зафіксованих випадків після лейкемії та лімфоми. У дорослих зустрічається набагато рідше. Загальні симптоми захворювання, так звана клінічна картина даної форми раку може бути виражена по-різному і залежить від віку хворого, консистенції і локалізації пухлини.

Загальними ознаками гліоми стовбура головного мозку є: – збої в роботі вестибулярного апарату, що виражаються в труднощах при русі (ходьби), втрати рівноваги, слабкість і почуття оніміння у верхніх та нижніх кінцівках; – слабкість лицьових м’язів; – порушення зору, двоїння в очах; – погіршення слуху; – розлад мовлення; – нудота, безпричинна блювота; – утруднення при ковтанні; – сильний головний біль, що з’являється зазвичай у ранкові години і має тенденцію до зниження після блювоти; – постійна сонливість, втрата нормального сприйняття дня і ночі. Зазвичай симптоми гліоми, що виникла в стовбурі головного мозку, проявляються протягом тривалого часу по наростаючій. Виявити їх складно, так виражені ознаки хвороби неяскраво і розвиваються повільними темпами. У деяких випадках тривожні симптоми, навпаки, виникають різко. Це погана ознака, що свідчить про стрімке зростання пухлини і високого ступеня її злоякісності. Зверніть увагу, що перераховані вище симптоми ракового захворювання не є специфічними і можуть свідчити про наявність іншого, менш небезпечної хвороби.

Сучасні методи лікування гліом. Для боротьби з гліомою стовбура головного мозку в кращих клініках світу сьогодні застосовуються наступні методики:

  1. Дистанційна променева терапія – лікування спрямованим у бік пухлини рентгенівським випромінюванням. Істотним мінусом цього способу є пошкодження здорових клітин мозку, що зазнають небезпечного опромінення.
  2. Оперативні методики – хірургічне видалення пухлини тіла. Щодо гліоми, що утворилася в стовбурі головного мозку, застосовується вкрай рідко із-за особливостей будови і місця розташування даної форми пухлини. Хірургія гліом (з передопераційним і післяопераційним допоміжним курсом хіміотерапії) вкрай небезпечна для здоров’я і життя пацієнта, тому проводиться тільки в хороших клініках і тільки фахівцями найвищої кваліфікації.
  3. Радіотерапія є альтернативою хірургічного видалення внутрішньомозкових пухлин. Сучасне медичне обладнання дозволяє здійснювати високоточне прицільне опромінення ракових клітин, не завдаючи при цьому шкоди здоровим клітинам прилеглих до пухлини тканин. Радіохірургія незамінна при лікуванні неоперабельних гліом та лікуванні дифузних гліом.
  4. Симптоматичне лікування спрямоване на пригнічення симптоматики гліоми стовбура головного мозку – зниження внутрішньочерепного тиску та зменшення больового синдрому. На жаль, скласти позитивний прогноз на одужання, навіть при своєчасно проведеної терапії, практично неможливо. Внутрішньомозкові пухлини мають властивість проявляти резистентність до будь-якого лікування і продовжувати зростати, незважаючи на всі вжиті заходи.

Переглядів: 98

 
 
 
Перейти до панелі інструментів