Річниця архієрейської хіротонії вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла

Рівно рік тому, 5 серпня 2015 року, у Спасо-Преображенському соборі Свято-Успенської Почаївської Лаври, собором архієреїв, під головуванням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України була звершена єпископська хіротонія теперішнього вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла.

Із річницею архієрейської хіротонії владику Нафанаїла вітають  митрополит Волинський і Луцький Ніфонт, священнослужителі і вірні Волинської єпархії.

У неділю  7 серпня, найщиріщі слова вітань від імені владики Ніфонта та усієї повноти Волинської єпархії на адресу владики Нафанаїла висловили секретар і речник Волинської єпархії протоієреї Миколай Бондарук і Валентин Марчук.  Цього дня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, вікарій Волинської єпархії  єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл очолив Божественну Літургію у Свято-Андріївському храмі села Струмівка Луцького міського благочиння, де привітав настоятеля парафії протоієрея Степана Ярему із 15-річчям служіння на цій парафії.

Отці Миколай та  Валентин побажали архієрею  Божого благословення на ниві архіпастирського служіння Церкві Христовій та подякували за його труди, які владика несе як  вікарій Волинської єпархії. Будучі духовним чадом митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, владика Нафанаїл, нині є його вірним помічником у справі управління Волинською єпархією.

Своєю чергою, священнослужителі і вірні Волинської єпархії полюбили владику Нафанаїла за його любов і мудрість. Варто зауважити, що православні волиняни дуже люблять надзвичайно змістовні проповіді владики Нафанаїла, у яких він завжди наводить цитати із неоціненної скарбниці Православ’я – святооцівської літератури.

Переглядів: 18

 
 
 
Перейти до панелі інструментів