15-річчя душпастирського служіння протоієрея Степана Яреми у Струмівці: центр «Джерело життя» підготував до свята виставу

У неділю 7 серпня, по завершенні архієрейської Божественної Літургії у Свято-Андріївському храмі  села Струмівка, приуроченої до 15-річчя перебування на посаді настоятеля парафії протоієрея Степана Яреми, на церковному подвір’ї відбулася оригінальна вистава. Казку «Колобок» на новий лад присутнім представили учасники ГО «Волинський молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя»».

«Між Волинською єпархією і центром «Джерело життя» існує вже багато років тісна співпраця. Загалом, виконуючи заповідь Спасителя, Церква в усі віки допомагала тим людям, які потребують особливої уваги і допомоги. Тому підтримка людей із особливими потребами, точніше сказати, із особливою долею,  є одним із пріоритетних напрямків церковного служіння Волинської єпархії. Тому, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта і вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла, у нас реалізуються багато соціальних проектів, і ця робота триватиме і надалі», – сказав, у коментарі прес-службі Волинської єпархії речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Переглядів: 16

 
 
 
Перейти до панелі інструментів