Вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл зустрівся із відпочиваючими у таборі «Стежина добра»

Триває відпочинок  у православному літньому таборі «Стежина добра», що діє, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, при Свято-Троїцькому жіночому монастирі  що у селі Старосілля Колківського благочиння Проходить змістовно і насичено – ранішні та вечірні молитви, відвідання богослужінь у монастирському храмі, походи, нічні ватри та духовні бесіди.

За словами голови єпархіального молодіжного відділу ієромонах Іллі (Вишневського), який духовно опікується табором, така форма відпочинку сприяє в першу чергу духовному зростанню юних відпочиваючих. Вожатими тут працюють вихованці ВДС та студенти світських вишів.

1 липня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, із відпочиваючими  зустрівся вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл.

Владика звернувся до дітей та підлітків зі змістовною архіпастирською промовою, своєю чергою присутні  мали нагоду задати архієрею питання, які їх цікавлять. Їх зміст і рівень свідчив про те, що юних вірян надзвичайно цікавлять різні аспекти духовного життя.

Переглядів: 10

 
 
 
Перейти до панелі інструментів