Студенти-паломники помолилися разом з парафіянами в Угринові

Дорога на Святу Гору Почаївську для студентів Волинської духовної семінарії, які вирушили у прощу, проходить через село Угринів Горохівського благочиння. Аби духовно підтримати парафіян, у яких відібрали храм, паломники зупинилися на спільну з ними молитву. Вірні Української Православної Церкви моляться Богу у тимчасовому храмі, який облаштували у хаті священика, протоієрея Ростислава Сапожника.

Керівник паломницької групи священик Федір Сігнаєвський відслужив тут молебень до Божої Матінки. За молебнем натхненно співали студенти ВДС, зворушивши своїм співом парафіян. Звертаючись до студентів, отець Ростислав Сапожник говорив про те, що вони волею Господа обрали для себе непросте служіння, і якщо стануть священиками, то мають бути добрими пастирами, і не зійти з лороги, на яку ступили, що би у житті не трапилося. Студенти ж висловили своє захоплення тим, як мужньо стоять у вірі угринівські православні люди.

Нинішня проща студентів ВДС у Почаїв – вже 22. А отець Ростислав Сапожник був у числі тих студентів, які 22 роки тому разом з отцем Аліпієм і починали цю прощу. На дорогу студентам парафіяни зібрали трохи пожертв.

Переглядів: 11

 
 
 
Перейти до панелі інструментів