Вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл молитовно відзначив День Ангела

DSC_3509-681x1024[1]24 червня, Православна Церква вшановує пам’ять святих апостолів Варфоломія і Варнави. Власним ім’ям святого апостола Варфоломія, під яким він вперше згадується у Євангелії було Нафанаїл, а ім’я Варфоломій (арамейською «бар Толомей» – син Толомея) було його йменням по батькові. Отож, цього дня своїх небесних покровителів – святих апостолів Варфоломія і Варнаву вшановують ті православні християни, які  носять імена Варфоломій, Нафанаїл і Варнава.

Цього дня свій День Ангела святкує вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл.

Із Днем Ангела владику Нафанаїла вітають митрополит Волинський і Луцький Ніфонт, священнослужителі, чернецтво  і віряни Волинської єпархії.

Він імені Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії, дорогого владику-вікарія привітав голова цього відділу, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл є духовним чадом і вихованцем митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, якому вже майже півроку допомагає у керівництві Волинською єпархією. Православні волиняни знають владику як глибоко віруючу людину, мудрого архіпастиря. Особливо полюбилися нашим краянам проповіді владики, у яких він щоразу знайомить широкий загал віруючих людей із безцінним скарбом Православної Церкви – святоотцівськими творіннями.

Із Днем Ангела вас, дорогий у Христі, владико! Ісполла еті Деспота!

Переглядів: 48

 
 
 
Перейти до панелі інструментів