Ювілей православного дитячого табору «Іоанівська зустріч»

14 червня Православна Церква молитовно згадує прославлення святого праведного Іоанна Кронштадтського, що відбулося у 1990 році. Святий праведний отець наш Іоанн, Кронштадтський Чудотворець,є небесним покровителем молодіжки, котра діє при Свято-Хрестовоздвиженському храмі Луцька і на його честь названа «Іоанівською сім єю». А дитячий денний православний табір, який діє при цьому храмі, назвали «Іоанівською зустріччю».

Таборування у цьому році вже справляє перший ювілей – 5 років. У перший день роботи табору отець Роман Якубович, який є духівником молодіжки і керівником табору, відслужив Божественну Літургію.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук вручив подячні грамоти викладачам недільної школи при Свято-Хрестовоздвиженському храмі, котрі працюють і в таборі.

Отець Роман Якубович розказав, що три десятки дітей матимуть у таборі майстер-класи, спортивні змагання, а також поїдуть у паломництво в Корецький та Городоцький монастирі. Діти у таборі мають і трапезу.

Переглядів: 18

 
 
 
Перейти до панелі інструментів