Мюзикл «Язиката Хвеська» показали парафіянам Свято-Андріївського храму села Струмівка

Із цим мюзиклом його творці – члени Волинського обласного молодіжного громадського об єднання «Джерело життя» виступали вже і на різних фестивалях та конкурсах, і в навчальних закладах Луцька. А запросив їх у Струмівку настоятель Свято-Андріївського храму протоієрей Степан Ярема.

Він каже, що кожної неділі парафіяни зі священиком збираються в духовно-просвітницькому центрі, який діє при храмі. Читають уривок із Євангелія, обговорюють його, наводять і приклади з буденного, як кажуть, життя. Нинішньої неділі мали обговорювати послання апостола Якова, в якому йдеться про те, що «не може ніхто із людей язика вгамувати». Чому так трапляється і що з цим робити, про те і вели мову на зібранні. Було понад 50 парафіян. А щоб трохи їх розважити, то і показали народний фольклор –  «Язикату Хвеську» у виконанні артистів із «Джерела життя». Виступ дуже сподобався громаді, люди пожертвували для підтримки інвалідів із «Джерела життя» понад тисячу гривень.

Адже незабаром акторський колектив відправляється на фестиваль у Львів, де у журі будуть знані українські митці. Протоієрей Степан Ярема поблагословив їх на дорогу і на перемогу на фестивалі.

Переглядів: 32

 
 
 
Перейти до панелі інструментів