Священики Волинської єпархії взяли участь у святі краси «Принц і принцеса міста Луцька та Волинської області»: під час дійства збиралися кошти на операцію важкохворої дівчинки із Закарпаття

6 червня у Волинському облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка відбулося гранд-шоу краси, моди та таланту «Принц і принцеса міста Луцька та Волинської області». Захід був організований модельним агентством та продюсерським центром «Світлинка». Участь у ньому взяли 22 юних волинянина,  які демонстрували свої таланти. Дівчатка і хлопчики, у тому числі і зовсім маленькі, виконували музичні композиції, танцювали та дефілювали у вечірніх сукнях та костюмах. Усі отримали, відповідно, призи та «корони» принцес і принців.

Під час дійства також збиралися кошти на операцію важко хворої дівчинки із Закарпаття Марійки Чорней.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, участь у заході взяли голова відділу Волинської єпархії по боротьбі з алкогольною загрозою і наркотичною залежністю протоієрей Степан Ярема, настоятель Свято-Різдво-Богородичного храму Луцька протоієрей Валерій Мучак, голова єпархіального юридичного відділу священик Олег Точинський та настоятель парафії у селі Доросині Рожищенського благочиння священик Євгеній Срібний.

«Діти – це благословення від Господа. І ми сьогодні також тут збираємо кошти на операцію, яка вкрай необхідна Марійці, яка теж хоче бути принцесою, знайти свого принца, створити сім’ю, просто жити. Тиждень тому тут відбувся благодійний фестиваль «Волинський благовіст», і з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, частина коштів, які ще приходять на рахунки фестивалю, теж буде спрямована на лікування Марійки Чорней», – сказав, звертаючись до присутніх, пртоієрей Степан Ярема.

Переглядів: 33

 
 
 
Перейти до панелі інструментів