Випускники ЗОШ І-ІІ ст. села Ощів приступили до Таїнства Святої Сповіді та Причастя у місцевому храмі

IMG_3816[1]Доброю традицією учнів Ощівської школи є щорічне відвідування храму випускниками. Перед іспитами вони просять Господа кріпості та здоров’я тілесного і душевного. 

Цієї неділі про самарянку, 29 травня, випускники знову завітали у храм. Настоятель ієрей Роман урочисто зустрів їх ще на подвір’ї. Разом із учнями завітали у храм їхні батьки, директор школи Наталія Притолюк, класний керівник Віталій Новосад, перші вчителі Алла Шеремета та Лілія Дмитрук, а також учителі-предметники.

Урочисто і велично була звершена настоятелем храму Божественна Літургія. Піснеспіви виконав місцевий хор під керівництвом регента Надії Новосад. Під час Літургії була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

Після відпусту настоятель побажав випускникам не забути про Церкву, про Бога, про Україну, що поєдналися у їхніх серцях. Він також висловив надію на те, що учні гідно оберуть свій життєвий шлях. Настоятель подякував усім батькам та учителям, що виховали таких чудових дітей, і вручив усім подарунки, а саме: ікони Божої Матері “Знамення”, книги “Житія святих для дітей”, просфори та шоколадки. Особливо серед випускників ієрей Роман відзначив постійного пономаря храму Гавеля Богдана, що уже 4 роки трудиться на благо Ощівського храму

Випускники на подяку храму теж піднесли подарунки, їх разом із подячним словом представила Діана Рудчик. Це портфель для священицького облачення, закладка у Євангеліє та ікона Іісуса Христа у терновому вінку. Завершилося дійство традиційним многоліттям та спільною фотографією.

ФОТО

Переглядів: 34

 
 
 
Перейти до панелі інструментів