СТАЛАСЯ ПОЖЕЖА У БУДИНКУ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ СВЯЩЕНИКА ІЗ СЕЛИЩА ОЛИКА

top-photo[1]Цю пожежу, причиною котрої, за попередніми даними, стало коротке замикання електропроводки, могли спостерігати не тільки мешканці селища Олика, а й навколишніх сіл. Високий стовп вогню піднімався до неба… Біда сталася минулої п’ятниці увечері, пожежу ліквідовували чотири пожежні автомобілі з Олики, Цумані, Ківерців та Луцька.

Без даху над головою опинилася родина настоятеля місцевого Свято-Троїцького храму протоієрея Миколая Яковлюка. У них з матушкою – семеро діток. В Олиці отець Миколай служить майже 20 років. Переробив стару хатину, добудував її трохи, і ось таке горе… Наразі родина Яковлюків, а це ж 9 чоловік, мешкає у батьків матушки. Але і там хата невеличка, а тепер взагалі стала затісною.

Благочинний Ківерцівського округу протоієрей Олександр Кондратюк повідомив, що у храмах благочиння священики оголошуватимуть про біду, яка спіткала родину отця Миколая, і проситимуть людей в міру можливостей кожного допомогти. Долучиться до допомоги і Волинська єпархія УПЦ. Невдовзі буде відкрито і картковий рахунок, на який добрі люди зможуть спрямовувати свої пожертви для погорільців.

Переглядів: 21

 
 
 
Перейти до панелі інструментів