Як діти сонця створювали ангелів з солоного тіста, або історія, як Бог створив Небесний світ

Яке різноманітне життя на нашій планеті: кожна рослинка, рибка, пташка чи звірятко живе своїм життям. Та головне для нас те, що в цьому живому царстві є ми з вами – люди! Кожний з нас має домівку, їжу, свої речі, спілкується один з одним та милується цим  світом, який ми бачимо навколо. Куди б ми не озирнулись, скрізь ми бачимо життя.

Бачимо… Але виявляється, не все можна побачити. Є ще й життя, якого ми побачити не можемо, тому що воно невидиме.

Що це за невидиме життя дізнались сонячні діти, які беруть участь у програмі «Підтримане волонтерство». Одним із проектів цієї програми є мистецькі зустрічі, які об’єднані в цикл занять «Бог  створив світ». Протягом семи занять дітвора буде відвідувати музеї міста Луцька і кожен раз на них буде чекати цікавий, творчий майстер-клас. Та крім того дітвора дізнається цікаву історію про те, як Бог створив світ. А головне зустріч зі своїми друзями волонтерами православного клубу «Лови момент».

На першому занятті, діти переглянули виставку студентів та випускників відділу образотворчого мистецтва Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського. «Рідний край у тебе в серці». Також разом із волонтерами створили ангелів із солоного тіста, які стануть маленькою частиною мультфільму «Бог створив світ» і крім того дізнались хто такі ангели і що, вони наші найближчі невидимі друзі, з якими можна подумки розмовляти, просити їх про допомогу, підтримку або захист.

Переглядів: 33

 
 
 
Перейти до панелі інструментів