Всесвітній день православної молоді у Волинській єпархії: із православною молоддю поспілкувся вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл

Під час святкування Всесвітнього дня православної молоді у Волинській єпархії відбулась і зустріч із молоддю вікаря Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла. Владика привітав юнаків та дівчат зі святом та зуділив їм своє архіпастирське благословення.

«Ми святкуємо велкие свято Стрітення Господнього в образі діяльності молодих сердець. Це дуже добре, що ви, дорогі молоді брати і сестри прагнете до Бога, будуєте життя на основі Його заповідей, живете церковним життям. Людина формується у юнацькі роки, і дуже важливим є те, що у ці літа формуєтесь як православні християни», – зауважив владика Нафанаїл.

Архієрей також особливо відмітив як надзвичайно позитивний фактор те, що православна молодь Волинської єпархії є надзвичайно активною, що молоді люди займаються місіонерством та волонтерською діяльністю.

Він також розповів про необхідність ставити Бога на переш місце у своєму житті, не віддалятись від Господа, не піддаватись впливу суєтного світу. А також на необхідності свідчити про Спасителя, у першу чергу своїм життям і любов’ю, бути твердими у сповіданні святої Православної віри.

Владика також відповів на запитання молодих людей. Їх кількість та різноманітність свідчила про те, наскільки серйозно православні хлопці та дівчата ставляться до різноманітних питань духовного життя, прагнуть вести його правильно.

Владика Нафанаїл, як досвідчений душпастир, дав докладні відповіді на усі ці питання, часто наводив приклади з творів святих Отців та подвижників Православної Церкви.

На завершення зустрічі архіпастир закликав на юнаків та дівчат Боже благословення та побажав, щоби Господь допомагав їм в усіх починаннях і трудах на славу Святої Церкви і служіння ближнім.

 

 

Переглядів: 7

 
 
 
Перейти до панелі інструментів