У Свято-Миколаївському храмі міста Ківерці був звершений чин Похорону загиблого на сході України воїна – старшого лейтенанта Ігоря Скіри

«Зі святими упокій», «Вічная пам’ять», – ці заупокійні піснеспіви особливо сумно і зворушливо  лунали 28 грудня у Свято-Миколаївському храмі міста Ківерці. Цього дня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, був звершений чин Похорону  загиблого на сході України воїна – старшого лейтенанта Ігоря Скири, який віддав своє життя, відстоюючи під час неоголошеної війни Незалежність і соборність України.

Боєць 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України старший лейтенант Ігор Скіра загинув загинув 24 грудня у Красногорівці від кульового поранення в голову. До зони АТО він пішов добровольцем.

Чин Похорону очолив благочинний Ківерцівської округи протоієрей Олександр Кондратюк. Присутніми були на богослужінні також секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Під час відспівування особливо зворушливим моментом був спів «Вічная пам’ять» загиблому Герою.

Секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук переказали рідним, близьким та односельчанам загиблого  щирі співчуття від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

Переглядів: 25

 
 
 
Перейти до панелі інструментів