Cвященнослужителі Волинської єпархії провели зустріч із головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком

16 вересня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, секретар і речник Волинської єпархії протоієреї Миколай Бондарук і Валентин Марчук зустрілись із головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання співпраці Волинської єпархії УПЦ і Волинської облдержадміністрації в царині реалізації спільних соціальних та благодійних проектів, допомоги воїнам АТО та вимушеним переселенцям.

Голова Волинської ОДА подякував митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту, священнослужителям і вірним Волинської єпархії УПЦ за соціальну роботу. Під час зустрічі була обговорена і міжконфесійна ситуація в області. Так, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пообіцяв підтримку Свято-Хрестовоздвиженській громаді УПЦ села Угринів та її настоятелю протоієрею Ростиславу Сапожнику, які вже більше року моляться у хаті священика, де звершуються богослужіння після захоплення храму прихильниками УПЦ КП.

За його словами, він особисто разом зі священнослужителями Волинської єпархії УПЦ відвідає будинок, де мешкає отець Ростислав із родиною. Також були обговорені майбутні презентації факсимільних видань Волинської єпархії, які відбуватимуться у Києві та за кордоном.

Переглядів: 181

 
 
 
Перейти до панелі інструментів