Священнослужителі Волинської єпархії зустрілись із Генеральним Консулом Республіки Польща у Луцьку та Генеральним Консулом України у Любліні

Відбулась офіційна зустріч священиків Волинської єпархії УПЦ з Генеральним Консулом Республіки Польща в Луцьку Беатою Бживчи, на якій  був присутній і радник Консульства Кшиштоф Савіцкі.

У зустрічі взяли участь речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, голова єпархіального відділу «Церква і медицина» протоієрей Богдан Линник, проректор ВДС протоієрей Олександр Богданов, та клірик луцького храму ВСЗВ протодиякон Ігор Савієвський.

Варто зауважити, що напередодні відбулась зустріч священиків також із Генеральним Консулом України в Любліні Василем Павлюком.

Священнослужителі розповіли Консулам про спільні проекти Волинської єпархії УПЦ та Польської Православної Церкви. Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи та Генеральний Консул України в Любліні Василь Павлюк заявили, що завжди підтримували та продовжуватимуть підтримувати соціальні, місіонерські та інші проекти Волинської єпархії УПЦ.

Переглядів: 192

 
 
 
Перейти до панелі інструментів