Голова Синодального відділу у справах молоді єпископ Іона звершив Божественну Літургію у Свято-Троїцькому жіночому монастирі села Старосілля

DSC_117115 липня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, вікарій Київської Митрополії, голова Синодального відділу у справах молоді, єпископ Обухівський Іона (Черепанов) звершив Божественну Літургію у храмі святителя Василія Великого Свято-Троїцького жіночого монастиря у селі Старосілля Колківського благочиння, де, з благословення митрополита Ніфонта, діє дитячий літній табір «Стежина добра».

Владиці Іоні співслужили речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук та священики Волинської єпархії, що трудяться на ниві молодіжного служіння. Богослужіння особливо прикрасив спів хору студентів ВДС. За Літургією молились діти та підлітки, які відпочивають у таборі «Стежина добра».

Владика Іона подякував священикам та вожатим табору «Стежина добра» за їх служіння, а також побажав юним відпочиваючим гарно і з користю для душі проводити час і цьому літньому православному таборі.

Переглядів: 190

 
 
 
Перейти до панелі інструментів