Митрополит Волинський і Луцький Ніфонт зустрівся із головою Синодального відділу у справах молоді, вікарієм Київської Митрополії, єпископом Обухівським Іоною

14 липня, в рамках своїх відвідин, благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, Волинської єпархії, вікарій Київської Митрополії і голова Синодального відділу у справах молоді єпископ Обухівський Іона (Черепанов) провів зустріч із волинським архієреєм. Владика Ніфонт розповів владиці Іона про місіонерські, благодійні, соціальні та молодіжні проекти, які реалізовуються у Волинській єпархії, зокрема про нещодавно проведений благодійний фестиваль «Волинський благовіст», під час якого збирались кошти для дітей, чиї батьки загинули у зоні АТО, захищаючи соборність і Незалежність України.

Митрополит Ніфонт також подякував єпископу Іоні за те, що він прийняв запрошення взяти участь у молодіжному православному фестивалі «ФАВОР», який вже став традиційним для Волинської єпархії та низки молодіжних заходів Волинської єпархії. На зустрічі були присутні ректор ВДС протоієрей Рустик Капауз, речник єпархії протоієрей Валентин Марчук та архімандрит Аліпій.

Своєю чергою, владика Іона побажав волинському архіпастирю Божого благословення, міцного здоров’я, зауваживши, що його архіпастирське служіння на Волинській кафедрі є справжнім прикладом для молодих архієреїв.

Голова Синодального молодіжного відділу також зауважив, що завжди із великим задоволенням спілкується із православною молоддю  Волинської єпархії.

Переглядів: 291

 
 
 
Перейти до панелі інструментів