Божественна Літургія у Волинському молодіжному центрі реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя»

unnamed2[1]В час Великого посту віруючі, дехто кілька раз, приступають до святих Таїнств Сповіді і Причастя щоб гідно зустріти Світле Христове Воскресіння – Пасху. Православна Церква у усі віки приділяла увагу тому, щоб у ці дні «духовної весни» ці святі Таїнства були уділені вірянам із особливими потребами у найзручніших для них умовах.

Вже доброю традицією для Волинського обласного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» є служіння священиками Української Православної Церкви у стінах цього закладу Божественної Літургії під час якої учасники центру приступають до Сповіді та з’єднуються із Спасителем у святому Таїнстві Причастя.

Так і цього року, 11 березня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, Божественну Літургію у центрі «Джерело життя» звершив клірик храму Всіх святих Землі Волинської Луцька священик Андрій Нікітіч. Чин Сповіді звершив клірик цього ж храму протоієрей Петро Базюк. Ці священики вже не перший рік духовно опікуються центром «Джерело життя». Цього дня учасники центру  приступили і до Святого Причастя.

Під час Літургії присутні молились щирою молитвою, співали разом із невеличким хором, схиляли голови під благословення священика із таким благоговінням, яке не завжди буває і у фізично здорових вірян. Дивлячись на безхмарні обличчя учасників центру «Джерело життя» розумієш мимоволі, що справжнє розуміння  сенсу життя і радість життя можливі лише тоді коли душа людини перебуває із Богом, коли людина має віру.

По завершенні Літургії священик Андрій Нікітіч привітав присутніх із прийняттям Святих Христових Таїн.

Переглядів: 99

 
 
 
Перейти до панелі інструментів