Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” слухав лекцію про збереження життя та гріховність абортів

Під час чергової зустрічі молодіжки у гості до православної молоді завітав клірик храму Всіх святих землі Волинської ієрей Георгій Віхоть, який з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта очолює відділ при Волинській єпархії за “Збереження життя”. 

Батюшка наголосив на великій гріховності такого вчинку, як позбавлення життя людини, яка будучи ще в утробі матері, але вже важається людиною, адже її серце починається битися на 18 день, після зачаття, коли жінка навіть не догадується про власну вагітність. Також отець Георгій розповів як потрібно ставитися православним до таких вчинків, і закликав молодь пропагандувати збереження життя немовлят, адже аборт є вбивством.
На завершення бесіди молоді з батюшкою, голова місіонерського відділу при Волинській єпархії священик Роман Якубович від іменні молодіжки подякував отцю Георгію за дуже змістовну лекцію і подарував ікону святого праведного Іоанна Кронштадтського, який є небесним покровителем молодіжки, книжку про священика села Теремно Йосипа Зуммера, щомісячний часопис приходу “Іоаннівський глас”, і солодкий подарунок. 

Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” був дуже вдячний батюшці за те, що він приїхав і розказав багато цікавих речей, про які раніше юнаки і дівчата навіть і не задумувалися.

Переглядів: 52

 
 
 
Перейти до панелі інструментів