ПІКНІК “Іоаннівської сім’ї”

5 жовтня, у прекрасний, сонячний, недільний день молодіжка Православного місіонерського клубу “Іоаннівська сім’я” провела пікнік за межами міста у чудовому лісі села Дачне.

По обіді, після недільного богослужіння, юнаки і дівчата зібралися біля храму і дружньо потіснившись у автомобілі поїхали до лісу. Прибувши на місце відпочинку, хлопці взялися розводити багаття, а дівчата стали нарізати канапки, овочі, тощо. Розвівши багаття всі разом стали готувати юшку в казанку, яка була дуже смачна. Пізніше посмажили і сосиски на вогні.

Варто зазначити, що такі зустрічі на природі молодіжка проводить не вперше, і кожного разу наступна зустріч проходить по особливому класно. Особливістю і ціллю цієї зустрічі було обговорення духовно-моральної теми “Патріотизм в духовному житті”.

Під час пиття чаю, зробленого в самоварі, своєю думкою поділився учасник молодіжки Грищук Борис, а пізніше і всі учасники. На завершення теми духівник клубу, голова місіонерського відділу Волинської єпархії священик Роман Якубович підбив підсумок бесіди, висловив свою думку, і підкреслив, що в першу чергу патріотизм кожного християнина повинен виражатися у молитві, а особливо в такий складний період для нашої Батьківщини, кожен повинен посилити свої молитви про мир в нашій державі.

Під час цього відпочинку молодь грала в різноманітні ігри, спілкувалися між собою, ділилися різними враженнями. Варто зазначити, що саме зустрічі подібного роду, зближують учасників один до одного, роблять дійсно справжньою сімєю. Відпочиваючи на свіжому повітрі, час біг так швидко, що й не замітили як вже почало темніти, і пора було збиратися додому.

Повертаючись додому, вже коли було темно на дворі, усі були раді такому відпочинку, і планували про наступний виїзд на природу. 
Ось так дружньо і весело, а що головне із користю для душі, “Іоаннівська сім’я” провела зустріч на природі.

Переглядів: 111

 
 
 
Перейти до панелі інструментів