З молитви до Господа розпочався новий навчальний рік у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі «Джерело життя»

Вересень є першим місяцем нового навчального року в усіх навчальних закладах. 24 вересня свято «Першого дзвоника» у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі «Джерело життя». Розпочався ж навчальний рік з молитви про благословення Боже педагогам і вихованцям цього своєрідного навчального закладу, яким вже не перший рік духовно, а часом – і матеріально, опікуються священики та вихованці Волинської духовної семінарії Української Православної Церкви.

Молебень перед початком нового навчального року відслужив клірик храму Всіх святих Землі Волинської протоієрей Петро Базюк. Батюшка також привітав директора Людмилу Зелінську, педагогів, вихованців центру та їх батькам із новим навчальним роком.

Отець Петро побажав їм усім Божого благословення, а вихованцям – ще й успіхів у навчанні.

Варто зауважити, що літні канікули підопічні центру «Джерело життя» провели цікаво і плідно, побували на Закарпатті та у Німеччині.

Після церемонії «Першого дзвоника» і Молебню отець Петро разом із педагогами та учнями обговорили плани на майбутнє. Зокрема  за цим центрам, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, закріплені вихованці ІІІ курсу ВДС Володимир Більшевич та Микола Захожий. Хлопці, відповідно, готуються до майбутнього пастирської діяльності із роботи з вихованцями Луцького навчально-реабілітаційного центру «Джерело життя».



Переглядів: 83

 
 
 
Перейти до панелі інструментів