В рамках благодійної акції «Скоро до школи» Волинська єпархія подарувала шкільне приладдя луцьким школярам, які виховуються у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах

DSC_8953Вже днями відчиняться двері шкіл і діти та підлітки знову сядуть за парти. Для батьків, окрім радощів від того, що дитина піде до першого класу та задоволення від того, що їх син чи дочка продовжать навчання у наступному чи випускному класі, 1 вересня приносять і фінансові клопоти – адже на їх плечі лягяє тягар «закупівель» шкільного приладдя. А для родин, які опинились у складних життєвих обставинах це питання – справді глобальна проблема.

«Що зробили ви одному з малих цих – мені ви зробили», – сказав Христос. Саме тому Волинська єпархія, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта вкотре прийшла на допомогу таким родинам Луцька, закупивши усе необхідне для того, аби діти, які виховуються у таких родинах здобували знання у комфортних умовах, були забезпечені усім для цього необхідним.

Отож 29 серпня 52 школяра із луцьких родин, які опинились у складних життєвих умовах, отримали, в рамках благодійної акції «Скоро до школи» організованої Волинською єпархією спільно із Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради шкільне приладдя.

Цей дарунок, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, дітям та їх батькам вручили секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук, голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.та директор Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Ліна Галан.

Священики переказали присутнім благословення і вітання із початком нового навчального року від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та побажали аби Господь допоміг учням у здобутті так необхідних для майбутнього дорослого життя знань.

Переглядів: 26

 
 
 
Перейти до панелі інструментів