В день свята Трійці священнослужителі і байкери подарували радість маленьким підопічним Будинку дитини у місті Рожище + ВІДЕО

В день свята П’ятидесятниці 8 червня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук та волинські поціновувачі їзди на мотоциклах вже вкотре завітали до Будинку дитини у місті Рожище.

Отець Валентин привітав працівників та маленьких підопічних закладу із великим святом – Днем Святої Трійці та переказав вітання і благослвоення від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта. «Усіх вам благ, Божого благословення та щоб Господь обдарував кожну дитину, яка тут виховується родиною», – підкреслив батюшка.

Батюшка та волинські байкери подарували малятам солодкі подарунки, а особливу радість дітям додало й те, що вони мали можливість прокататись на мотоциклах.

Незабаром на підопічних рожищенського Будинку дитини чекає ще один приємний сюрприз – волинські байкери планують подарувати їм поні.

Переглядів: 46

 
 
 
Перейти до панелі інструментів