Відбулася прес-конференція з нагоди V Ювілейного фестивалю “Волинський Благовіст”

DSC_8304

“З наступного фестивалю “Волинський Благовіст” будуть виділені кошти на допомогу українським військовим та постраждалим на Майдані”,-саме цими словами розпочалась прес-конференція, яку з благословення владики Ніфонта провів прес-секретар єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Він наголосив, що церква всіляко співпереживає за ситуацію в країні. «Ми навіть Благодійний зимовий ХХ концерт перенесли через події в країні», – нагадав отець Валентин. Також, на фестиваль “Волинський Благовіст” з артистів буде запрошений лише Павло Дворський : “ми не можемо радіти та співати, коли наша держава перебуває у такому напруженому становищі, репертуар виконавців включатиме реквієм та пісні, які налаштовують на молитву”,-додав батюшка.

Також, отець наголосив, що недавно у соціальних мережах поширювалась інформація про те, що в Пасхальну ніч біля Свято-Покровського храму роздавали листівки-агітки провокаційного характеру. “Це – неправда, Церква ніколи не благословляла подібних речей, невідома третя сила провокує на Волині міжрелігійну війну”,-прокоментував прес-секретар.

Переглядів: 9

 
 
 
Перейти до панелі інструментів