Незрячі люди Києва отримали продуктові набори з рук митрополита Олександра (Драбинка) + ВІДЕО

У середу, 09 квітня, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого митрополита Київського та всієї України Володимира, незрячі люди Києва отримали соціальну допомогу у вигляді продуктових наборів.

Захід відбувся у Лівобережному Територіальному Центрі Українського Товариства Сліпих (УТОС).

Першим до присутніх звернувся митрополит Переяслав-Хмельницький та Вишневський Олександр: «Церква закликає нас творити добрі справи протягом усього життя, проте у Великий Піст ми просто зобов’язані віддати частинку себе своїм ближнім. Подібний захід став проявом поваги до людей, які несуть важкий хрест сліпоти тілесної».

Загалом було роздано 40 продуктових наборів. Склад подарунку – соняшникова олія, макарони, крупа пшенична та вівсяна, гречка, рис та кава.

На заході був присутній і прес-секретар Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук. «Церква завжди присутня там, де ллються людські сльози… Така допомога потрібна, адже наші люди інколи не мають  що їсти. Незрячі, не зважаючи на те, що не можуть бачити очима тілесними, мають очі духовні та добре серце»,- зауважив отець Валентин.

Керівництво центру щиро подякувало духовенству  за допомогу, та висловило надію на подальшу співпрацю.

«Все, що Ви зробили ближньому, те Мені зробили»,- з цими словами Христос звертається до нас, спонукаючи творити добрі діла. Господь ніколи не залишить цих людей на самоті з їхніми проблемами»,- додав у коментарі прес-службі митрополит Олександр.

 

Переглядів: 30

 
 
 
Перейти до панелі інструментів