Паломницька поїздка незрячих по Волинських монастирях

Днями великого посту Луцька організація «Утос» сліпі та слабо зорі, з благословення високопреосвященнійшого Ніфонта, митрополита Волинського і Луцького, здійснили паломницьку поїздку до Свято-Миколаївського Милецького чоловічого та Свято-Стрітенського Михнівського жіночого монастирів Волині.

    У Свято-Миколаївському Милецькому чоловічому монастирі помолились за літургією наперед освячених дарів,  посповідались та причастились, подали записочки приклонились до ікон. Після Божественної літургії нам розповіли  цікаву історію про монастир. Усім було приємно почути, що саме митрополит Ніфонт у 1993 році спромігся відновити монастирське життя на цьому місці.   Усіх покормили у  трапезні пісною дуже смачною їжею, ми подякували і поїхали до наступного монастиря.

У Свято-Стрітенському Михнівському жіночому монастирі нам теж розповіли про історію та життя монастиря. Всі ми подали записки приклонились до святинь. Помолились за мир в Україні.

Самі незрячі говорять зі слізьми, що їх знову сподобив і благословив Бог поїхати по святих Волинських місцях щоб вклонитись святиням та отримати душевну радість,  – розповіла одна із жінок..

Повертаючись додому,всім на душі було сумно і радісно водночас. Сумно – бо час пролетів так швидко, а  радісно – бо побували у святих місцях.

Переглядів: 31

 
 
 
Перейти до панелі інструментів